Nova Web Stranica Udruge – Pogledajte ju!

by velj 26, 2023UOSISTRE

Pokrenuli smo novu web stranicu! Udruga vlasnika obiteljskog smještaja ponosno predstavlja svoju novu digitalnu platformu, koja je namijenjena svim domaćinima obiteljskog smještaja u Hrvatskoj.

Nova web stranica osmišljena je s ciljem da pruži cjelovitu podršku članovima udruge te da služi kao informacijski i edukacijski centar za sve one koji se bave ovom vrstom turističke djelatnosti. Na web stranici možete pronaći sve informacije o radu udruge, njezinim ciljevima, aktivnostima, prednostima članstva te aktualnim događanjima u sektoru privatnog smještaja.

Jedna od glavnih prednosti nove web stranice je njena jednostavnost i preglednost. Domaćini obiteljskog smještaja sada lako mogu pronaći sve informacije o poslovanju, pravnim i financijskim pitanjima, kao i o turističkim trendovima i novostima u sektoru. Također, nova web stranica omogućuje jednostavan pristup različitim vrstama edukacijskih materijala i korisnih savjeta za uspješno poslovanje.

Jedna od ključnih značajki nove web stranice je i redovito objavljivanje novosti i aktualnosti iz udruge i sektora obiteljskog smještaja u Hrvatskoj. Domaćini obiteljskog smještaja sada mogu biti u toku s najnovijim događajima, saznati o novim trendovima i turističkim proizvodima te se upoznati s najnovijim pravnim i financijskim regulativama.

Nova web stranica također olakšava proces prijave i učlanjenja u udrugu. Domaćini obiteljskog smještaja sada jednostavno mogu preuzeti pristupnicu, popuniti ju poslati putem emaila, te tako postati dio zajednice koja radi na unaprjeđenju privatnog smještaja u Hrvatskoj i razvijanju održivog turizma.

Udruga vlasnika obiteljskog smještaja poziva sve domaćine obiteljskog smještaja u Hrvatskoj da posjete novu web stranicu i postanu dio zajednice koja radi na unaprjeđenju ovog važnog segmenta turizma u Hrvatskoj.

Pročitajte ostale novosti

Održana Druga Radionica – Recikliranje Namještaja za Održivost

Dragi naši članovi i ljubitelji održivog turizma, Imali smo zadovoljstvo biti...

Nove pogodnosti za članove UOS Istre

Dragi članovi Udruge obiteljskog...

Što smo sve postigli u periodu iza nas?

Za sve članove udruge koji su...

Sudjelovali smo na kongresu HUOS-a

Udruga je, 27.03.2023, na poziv...

Sudjelovali smo u projektu Access kao glavni partner DOSTI-a

Cilj projekta je provesti edukacije...

UOS ISTRE je registrirana!

Poštovani, Udruga je konačno u...