Udruga obiteljskog smještaja Istra

Dobrodošli na stranicu Udruge vlasnika obiteljskog smještaja u Istri! Mi smo udruga koja djeluje s ciljem unaprjeđenja i razvoja sektora privatnog smještaja u Hrvatskoj.

Kao članovi naše udruge, imate pristup mreži koja je osmišljena tako da se međusobno povezujete s drugim vlasnicima obiteljskog smještaja. Također, kao članovi naše udruge, imate pristup važnim informacijama i obrazovnom materijalu, koji će vam pomoći u poslovanju vašeg smještaja.

Naša udruga zalaže se za poboljšanje statusa domaćina obiteljskog smještaja u Hrvatskoj te za promicanje održivog razvoja turizma. Sudjelujemo u izradi strategija, zakona, pravilnika i drugih važnih dokumenata koji se odnose na poslovanje domaćina obiteljskog smještaja. Također, pružamo informacije i edukaciju o pravima i obvezama domaćina, kao i potrebne savjete za uspješno poslovanje.

Mi smo ponosni na našu predanost promicanju održivog razvoja turizma, poticanje odgovornog ponašanja, ekologije, etike i nediskriminatornih stavova svih subjekata uključenih u turizam. Mi smo također posvećeni umrežavanju i povezivanju domaćina obiteljskog smještaja s drugim vladinim i nevladinim organizacijama, kao i drugim udrugama pružatelja usluga smještaja i srodnim institucijama u turizmu u Hrvatskoj i svijetu.

Učlanite se u našu udrugu i pridružite se zajednici koja radi na unaprjeđenju privatnog smještaja u Hrvatskoj i razvijanju održivog turizma. Postanite dio naše udruge danas i iskoristite brojne pogodnosti koje članstvo u našoj udruzi nudi.

Novosti

Nove pogodnosti za članove UOS Istre

Nove pogodnosti za članove UOS Istre

Dragi članovi Udruge obiteljskog smještaja Istre, Sa zadovoljstvom vas obavještavamo o našoj nedavno dogovorenoj suradnji s tvrtkom Adriateh d.o.o., koja je vodeći europski proizvođač samoposlužnih autopraonica i donosi nam novi...

O nama su pisali

Kontaktirajte nas

Imate pitanja, prijedloge ili želite postati član naše udruge? Ispunite kontakt formu i javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.